FB Promo
O invitatie pe Facebook a devenit cosmar pentru o adolescenta din Essex, Anglia, cu ocazia implinirii varstei de 15 ani | FOTO
Vizite: 2194
16 decembrie 2012
O invitatie pe Facebook a devenit cosmar pentru o adolescenta din Essex, Anglia, cu ocazia implinirii varstei de 15 ani | FOTO
O invitatie pe Facebook a devenit cosmar pentru o adolescenta din Essex, Anglia, cu ocazia implinirii varstei de 15 ani | FOTO
Share |

O adolescenta din Essex, Anglia, si-a rugat mama sa o lase sa organizeze o petrecere, cu ocazia implinirii varstei de 15 ani. Femeia a fost de accord si totul a fost organizat impecabil, insa in ziua respectiva distractia a scapat complet de sub control, relateaza YODA.

Sarah Hines si-a invitat 30 de prieteni, avand loc suficient pentru petrecere in apartamentul de 5 camere. Si mama ei a fost linistita, stiind ca amicii fetei nu vor consuma alcool.

La un moment dat insa, la usa a sunat un grup foarte mare de tineri. De teama ca daca ii va lasa afara acestia vor deranja vecinii, Esther, mama lui Sarah, i-a lasat sa intre, dupa ce acestia au spus ca fusesera invitati la petrecere.

A fost doar inceputul. Veneau tot mai multe grupuri de tineri, care aduceau sticle de alcool si pe care Sarah nu-i cunostea. Pana la urma, adolescenta si mama ei s-au vazut blocate in curtea casei, pentru ca nu mai puteau intra din cauza aglomeratiei.

Femeia a reusit sa numere nu mai putin de 800 de tineri, adunati in casa, in curte si pe strazile din jur. La ora 9.00 seara politia a venit, alertata de vecini, iar grupurile de petrecareti au plecat.

In urma lor, dezastru. In doar 90 de minute, acesti invitati nepoftiti au distrus complet casa. Au rupt mobila, au scris mesaje pe pereti si pe tavan, au lasat gunoaie, si-au facut nevoile in pat si pe jos. Esther trebuie acum sa plateasca peste 30.000 de lire pentru reparatiile necesare.

Sursa: YODA & dailymail.co.uk
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.