FB Promo
Lista completa cu transmisiile TV pentru Noaptea de Revelion
Vizite: 2375
31 decembrie 2012
Lista completa cu transmisiile TV pentru Noaptea de Revelion
Lista completa cu transmisiile TV pentru Noaptea de Revelion
Share |
Cei care au decis sa faca revelionul acasa in familie au o oferta bogata de programe pregatite de televiziuni. Iata care sunt programele tv pe care le putem urmari in noaptea dintre ani!
 
La TVR programul dedicat Revelionului 2012-2013 incepe de la ora 21.00. Programul va fi aflat de telespectatori chiar astazi, deoarce televiziunea a lansat un concurs in care acestia au putut decide ce vor sa vada in noaptea dintre ani. Emisiunile propuse pentru programul “Revelion 2013” sunt: Piata Revelionului, La Multi Ani Romania si Poveste de Vis. Incepand cu ora 2.00 telespectatorii vor putea urmari “Canta-mi lautare”.
 
Antena 3 de la ora 19.00 va transmite Revelionul din Piata Constitutie. Grasu XXL, Guess Who, Horia Brenciu, Voltaj sau Directia 5 sunt doar cateva dintre numele trupelor si artistilor ce vor urca pe scena. Programul va dura pana la ora 0.30 cand vor incepe stirile.
 
Antena 1 de la ora 20.00 a pregatit un Observator Special. La orele 20:30 distractia va incepe cu “Nae si Vasile”. La orele 22:00 incepe “Revelionul bate ghinionul” cu Dan Negru cu probe de senzatie, vedete si cu oameni obisnuiti.
 
Pe Pro TV de la ora 20.00 telespectatorii vor putea urmari filmul “Nea Marin Miliardar” iar de la orele 21:45 va incepe spectacolul “Eu de Revelion nu dorm” cu Andra si Catalin Maruta. Emisiunea va dura pana la 00.45.
 
 

 

Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.