FB Promo
Justificare RDS | `Nu suntem obligati sa avem toate canalele din lista must carry`
Vizite: 1710
6 martie 2013
Justificare RDS | `Nu suntem obligati sa avem toate canalele din lista must carry`
Justificare RDS | `Nu suntem obligati sa avem toate canalele din lista must carry`
Share |
Pe pagina oficială de Facebook, compania de cablu RCS&RDS și-a informat clienții că nu este obligată să aibă în grilă toate canalele din lista must carry, ci maximum 25% din totalul canalelor cuprinse în gril, în ordinea descrescatoare a audiențelor acestora. 
 
"Legea audiovizualului nu prevede includerea în grilă a tuturor canalelor must carry (libere la retansmisie) aparținând radiodifuzorilor privați, ci a unui număr reprezentând MAXIM 25% din totalul canalelor cuprinse în grilă, în ordinea descrescatoare a audiențelor acestora. Vă asiguram că grila de canale Digi respectă în totalitate prevederile legii. Pe data de 6 februarie, compania scria tot pe contul său de Facebook că "în ultima perioadă am primit multe întrebari legate de introducerea în grila noastră a unor canale devenite recent libere la retransmisie (must carry)". 
 

 

Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.