FB Promo
Jocul Candy Crush Saga | numarul 1 in jocurile de pe mobil
Vizite: 2574
15 mai 2013
Jocul Candy Crush Saga | numarul 1 in jocurile de pe mobil
Jocul Candy Crush Saga | numarul 1 in jocurile de pe mobil
Share |

Candy Crush Saga, dezvoltat de King, a ajuns numărul 1 în categoria jocuri pe platformele mobile și este constant în top 3 aplicații pentru dispozitive mobile, după ce recent a ajuns aplicația numărul 1 pe Facebook, depășind Zynga.

Candy Crush Saga și Bubble Witch Saga sunt primele și singurele jocuri sincronizate în totalitate între platformele Facebook și iOS sau Android.

Cei de la King spun că nevoia de a dezvolta jocuri pentru platformele mobile a fost unul dintre motivele pentru care au deschis studioul din România. Aceștia lansează titlurile noi pe platforma web, unde sunt testate de utilizatori, iar cele mai populare sunt apoi adpatate pentru Facebook. Dintre jocurile pentru rețeaua de socializare, cele care ajung în top primesc o versiune și pentru platformele iOS și Android, iar aici intră în joc românii de la King.

Sursa: yahoo news
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.