FB Promo
Italia | A inceput Carnavalul de la Venetia
Vizite: 2398
27 ianuarie 2013
Italia | A inceput Carnavalul de la Venetia
Italia | A inceput Carnavalul de la Venetia
Share |
E sarbatoare in Venetia. A inceput carnavalul! In prima zi, mii de oameni s-au inghesuit pe poduri si in piete ca sa vada mai bine spectacolul. In urmatoarele doua saptamani sute de mii de oameni sunt asteptati in Venetia. Acestia vor putea vizita si o expozitie de costume si masti traditionale romanesti.
 
Pentru ca tema evenimentului este "Traieste in culori" (Live in Colours), organizatorii s-au gandit sa puna la cale si o expozitie cu costume populare romanesti.
 
Ele vor fi expuse la loc de cinste intr-un muzeu din centrul Venetiei, pe toata perioada carnavalului. Expozitia intitulata "Romania: costume si masti populare la nunti" se va deschide pe 2 februarie.
 
Calendarul este bogat in concerte care vor avea loc in Piata San Marco, la pitorescul Grand Theatre, fiecare concentrandu-se pe o tema de culori distincte, cu dansuri si performante artistice, dar si cu evenimente pentru cei mici.
 

 

Sursa: Antena 1
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.