FB Promo
In ciuda crizei economice cu care se confrunta Grecia va participa la Eurovizion 2013
Vizite: 1865
21 decembrie 2012
In ciuda crizei economice cu care se confrunta Grecia va participa la Eurovizion 2013
In ciuda crizei economice cu care se confrunta Grecia va participa la Eurovizion 2013
Share |
Patru țări au anunțat că renunță la participarea la concursul Eurovision de anul viitor, organizat de Suedia, printre care și Portugalia, care a invocat motive bugetare, în timp ce Grecia, țara cel mai greu afectată de criza economică, și-a confirmat participarea, transmite AFP.
 
Prin raport cu participarea la Eurovision 2012, organizat în Azerbaidjan, ediția din 2013, ce urmează să se desfășoare între 14 și 18 mai în Suedia, se va derula fără prezența Bosniei-Herțegovina, a Portugaliei, Slovaciei și Turciei. 
 

Primele trei țări au invocat "motive economice", în timp ce Turcia a anunțat că nu participă din cauza "unor modificări de regulament", conform unui comunicat al Uniunii Europene de Radio-Televiziune (UER).  

Sursa: Agerpres
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.