FB Promo
Facebook lanseaza joi, 07 martie 2013, noul News Feed al retelei
Vizite: 2396
4 martie 2013
Facebook lanseaza joi, 07 martie 2013,  noul News Feed al retelei
Facebook lanseaza joi, 07 martie 2013, noul News Feed al retelei
Share |
Este oficial. Joi, 7 martie, rețeaua de socializare Facebook va prezenta noul design al news feed-ului.
 
În acest sens va avea loc și un eveniment special în California, la Menlo Park, scriu cei de la Vibe. Facebook a suferit ultima schimbare majoră în 2011, când a trecut la Timeline și a lansat si opțiunea ce permite utilizatorilor să își organizeze informațiile din News Feed în funcție de - cele mai importante sau cele mai recente date. Toate profilurile rețelei au trecut în mod automat la acest nou layout abia în 2012.
 
Reamintim faptul că la sfârșitul săptămânii trecute au fost postate pe internet imagini cu modul în care ar putea fi schimbat și actualul Timeline. Noul design este deja activ în Noua Zeelandă și este complet schimbat. 

 

Sursa: Economica
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.