FB Promo
Desi nu mai are licenta de marti, OTV tot este amendat
Vizite: 2402
24 ianuarie 2013
Desi nu mai are licenta de marti, OTV tot este amendat
Desi nu mai are licenta de marti, OTV tot este amendat
Share |

 OTV, care nu mai are licenta audiovizuala incepand de marti, a fost amendat joi de CNA cu suma de 100.000 de lei, din cauza ca pe 9 decembrie, ziua votului pentru alegerile parlamentare, a continuat campania electorala, fapt interzis de legislatia audiovizualului.

 
Sanctiunea a fost propusa de Laura Georgescu, presedintele Consiliului National al Audiovizualului (CNA). Propunerea acesteia a generat o intrebare din partea membrilor CNA care au dorit sa stie daca mai este posibila aplicarea unei amenzi postului OTV, in conditiile in care acestuia i-a fost retrasa licenta audiovizualului in sedinta Consiliului de marti, 22 ianuarie, iar televiziunea lui Dan Diaconescu si-a incetat emisia in aceeasi zi.
 
Pe de alta parte, tot in sedinta de joi, CNA a decis sa amendeze cu cate 30.000 de lei Antena 3 si B1 TV si sa someze public Romania TV, informeaza Mediafax.
 
Sursa: Daily business, Mediafax
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.