FB Promo
De ce nu ti-ai putut accesa contul de facebook luni seara?
Vizite: 2207
11 decembrie 2012
De ce nu ti-ai putut accesa contul de facebook luni seara?
De ce nu ti-ai putut accesa contul de facebook luni seara?
Share |
Facebook, cea mai populară rețea de socializare din lume, cu peste un miliard de utilizatori, a fost indisponibilă pentru aproximativ 20 de minute luni seară, conform unui blog tehnololgic, scrie Daily Mail.
 
Totul ar fi pornit de la o schimbare a setărilor de domeniu pe care Facebook a decis să o opereze. Nu toată lumea a fost afectată însă de eroarea apărută pe rețeaua de socializare.
 
Un purtător de cuvânt al Facebook le-a cerut scuze utilizatorilor pentru neplăcerile create. 
 

 

Sursa: Antena 3
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.