FB Promo
Daca primiti un E-mail de la Facebook cu subiectul `Notificare legala din cadrul unui proces`, Facebook va datoreaza bani, nu e spam
Vizite: 2050
5 ianuarie 2013
Daca primiti un E-mail de la Facebook cu subiectul `Notificare legala din cadrul unui proces`, Facebook va datoreaza bani, nu e spam
Daca primiti un E-mail de la Facebook cu subiectul `Notificare legala din cadrul unui proces`, Facebook va datoreaza bani, nu e spam
Share |

Dacă primiți un mail de la Facebook cu subiectul "Notificare legală din cadrul unui proces", e posibil să fiți unul dintre cei pe care rețeaua de socializare trebuie să-i despăgubească în urma unui proces în care este obligată să plătească 20 de milioane de dolari, scrie Mashable.com, citat de Ziarul Financiar.

Facebook trimite notificări tutoror utilizatorilor care fac subiectul procesului juridic în care compania a fost acuzată că a încălcat legea confidențialității în promovarea serviciului de publicitate "Sponsored Stories".

Facebook a ajuns la o înțelegere în luna decembrie pentru plata unor despăgubiri în valoare de 20 de milioane de dolari.

Procesul a fost inițial intentat companiei Facebook în numele utilizatorilor care acuzau rețeaua de socializare de utilizarea numelor și fotografiilor lor pentru care nu și-au dat acordul în aplicația "Sponsored Stories", care promova aprecierile (like-uri) acestora pe paginile prietenilor la secțiunea de noutăți. Procesul reclama încălcarea confidențialității utilizatorilor, în măsura în care aceștia deveneau "reprezentați" pentru diferite companii în lipsa voinței lor.

Înțelegerea prevede ca utilizatorii care completează o cerere de despăgubire vor primi până la 10 dolari din partea Facebook.

Cei care vor să fie excluși din înțelegere pentru a intenta individual un proces companiei Facebook trebuie să înștiințeze autoritățile judecătorești până la data de 2 mai 2013.

Utilizatorii care nu completează cererea nu vor primi despăgubiri.

Sursa: Ziarul Financiar
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.