FB Promo
Concert “Gospel Fără Bariere” cu peste 100 de coriști!
Vizite: 4571
12 februarie 2013
Concert “Gospel Fără Bariere” cu peste 100  de coriști!
Concert “Gospel Fără Bariere” cu peste 100 de coriști!
Share |

În acest week-end,  în 16-17 februarie va avea loc ediția a doua Gospel Fără Bariere. O întâlnire muzicală dincolo de limite. Conceptul acestui proiect inedit este un week-end cu o singură zi de repetiții și trei concerte, dintre care primele două în locuri unde oamenii se află în situații de izolare si marginalizare. Gospel Fără Bariere  este “o întâlnire muzicală dincolo de limite” fiindcă duce muzica dincolo de spațiile convenționale de spectacol, trecând în același timp dincolo de barierele unor prejudecăți.

La această ediție participanții vor cânta sâmbătă seara pentru copiii si tinerii de la Satul de Copii Rudolf Walther, iar duminică la prânz pentru pacienții și personalul medical de la Spitalul Județean. 

Proiectul se încheie duminică, 17 februarie cu un concert public programat la ora 19.30 la Colegiul Național de Artă “Ion Vidu”. Intrarea este liberă.

Cei peste 100 de coriști înscriși vor fi acompaniați de pianistul Marcelle Poaty-Souami și percuționistul Bogdan Ciuciui. Conducerea muzicală îi aparține dirijorului german Dominic Samuel Fritz, președintele Asociației Culturale TGP.

”Mottoul asociației noastre este ”Talent, Generozitate, Pasiune” și credem că animați de acest spirit putem realiza aproape orice. Cântatul este mai ușor decât s-ar crede. Îi invităm pe timișoreni să descopere cum se poate câștiga un pariu aparent imposibil, pregătirea unui concert reușit într-o singură zi”, ne-a declarat acesta. 

Proiectul “Gospel Fără Bariere” a fost lansat cu succes anul trecut în octombrie de Asociația Culturală TGP.

 

Sursa: Timisoara Gospel Project
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.