FB Promo
Cel mai mare parc de distractie se va deschide in Bucuresti pe 1 iunie 2013
Vizite: 4092
29 aprilie 2013
Cel mai mare parc de distractie se va deschide in Bucuresti pe 1 iunie 2013
Cel mai mare parc de distractie se va deschide in Bucuresti pe 1 iunie 2013
Share |

 Astfel, organizatorii parcului acvatic, situat în apropiere de Capitală, la kilomtrul 13, adiacent autostrazii București-Pitești, au anunțat luni, printr-un comunicat de presă, că data oficială de redeschidere va fi 1 iunie.

Anul acesta, vizitatorii pot alege dintr-o varietate de zone destinate distracției. Principalele atracții sunt piscina cu valuri, unică în țară, 22 de tobogane cu viteze mari, Lazy River sau râul leneș pentru cei dornici de relaxare, un loc de joacă special pentru copii și 4.200 de metri pătrați de plajă.

 

Surfing, lângă Capitală 

Piscina de 1.200 de metri pătrați „face valuri” în 33 de moduri diferite, potrivite pentru toate tipurile de activități, acesta fiind singurul loc din București în care surfingul și alte sporturi similare sunt posibile. Potrivit organizatorilor, un instructor va fi întotdeauna la dispozița celor care vor să învețe cum să domine valurile.

Cele 22 de tobogane sunt create pentru a oferi experiențe unice pentru toate gusturile, de la cele mai aventuroase la cele mai cuminți. Parcul se mai mândește și cu cel mai abrupt tobogan din țară, al cărui unghi de înclinare de 60 de grade provoacă senzația de cădere în gol.

 
Sursa: yahoo news, Adevarul
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.