FB Promo
Ce canal de televiziune trebuie sa intre obligatoriu in grila sa de programe digitale?
Vizite: 2335
12 martie 2013
Ce canal de televiziune trebuie sa intre obligatoriu in grila sa de programe digitale?
Ce canal de televiziune trebuie sa intre obligatoriu in grila sa de programe digitale?
Share |

RCS&RDS a fost somat, marți, de Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) să introducă postul Nașul TV în grila sa de programe digitale, întrucât această televiziune se numără printre cele obligatorii la retransmisie pentru toți cabliștii, în conformitate cu principiul "must carry".

Decizia de intrare în legalitate a fost adoptată de CNA cu șapte voturi "pentru" (Răsvan Popescu, Florin Gabrea, Lorand Turos, Narcisa Iorga, Valentin Jucan, Laura Georgescu și Cristina Trepcea) și două voturi "împotrivă" (Radu Călin Cristea și Christian Mititelu).

RCS&RDS nu a retransmis însă televiziunea Nașul TV nici în grila sa analogică, nici în cea digitală, acesta fiind motivul sesizărilor înaintate CNA de către societății Nașul, Prietenii de Pretutindeni și Asociații SA, care deține licența audiovizuală a Nașul TV.

În ședința CNA de marți, Radu Moraru (președintele Consiliului de Administrație al societății Nașul, Prietenii de Pretutindeni și Asociații SA și realizator al emisiunii "Nașul"), și Adrian Bucă (producătorul emisiunii "Nașul" și asociat minoritar al televiziunii Nașul TV), au cerut Consiliului să oblige RCS&RDS să includă în grila sa Nașul TV.

Sursa: Gandul
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.