FB Promo
Ce ar putea vedea un turist strain in Coreea de Nord?
Vizite: 2275
5 aprilie 2013
Ce ar putea vedea un turist strain in Coreea de Nord?
Ce ar putea vedea un turist strain in Coreea de Nord?
Share |
Din cauza imaginii de stat năzdrăvan pe care și-a creat-o, în mod consecvent, timp de câteva decenii, Coreea de Nord este ocolită cu grație de către turiștii care vor să-și petreacă vacanțele într-un loc frumos și liniștit. Cu toate acestea, o vizită în Coreea de Nord ar putea fi o experiență de neuitat.
 
Între 3.000 și 4.000 de turiști occidentali aleg să-și petreacă vacanța în Coreea de Nord, conform BBC News. Motivele le aparțin, însă noi facem un calcul simplu: în Coreea de Nord ajung, în medie, nouă sau zece turiști pe zi care pot să le povestească prietenilor din Occident ce au văzut acolo unde până și Google Maps s-a ținut deoparte.
 
Principala atracție turistică din Coreea de Nord este reprezentată de... izolarea extremă. Aproape nimeni nu a vizitat această țară și aproape nimeni nu și-ar dori vreodată să-și cheltuiască banii mergând până în celălalt capăt al lumii. Iar asta îi incită pe aventurieri. Capitala Phenian are câteva obiective turistice care merită să fie vizitate, iar muntele Paekdusan oferă cea mai frumoasă priveliște din Coreea de Nord. Pentru a face aceste afirmații, ne bazăm pe poveștile altora, căci nu cunoaștem pe nimeni care să fi ajuns, vreodată, în țara atotputernicilor Kim. Cu siguranță, însă, ceea ce ați putea vedea acolo nu veți mai vedea altundeva.
 

 

Sursa: Romania Libera
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.