FB Promo
Care este diferenta intre Coca-Cola si Pepsi, si care credeti ca e mai bun?
Vizite: 2228
22 decembrie 2012
Care este diferenta intre Coca-Cola si Pepsi, si care credeti ca e mai bun?
Care este diferenta intre Coca-Cola si Pepsi, si care credeti ca e mai bun?
Share |

Majoritatea oamenilor au o preferință pentru Coca-Cola sau Pepsi, chiar dacă nu pot explica exact din ce cauză, însă o carte scrisă de un jurnalist american încearcă să ofere un răspuns la această întrebare, scrie Business Insider citat de Ziarul Financiar.

 

 Care este diferența între cele două băuturi răcoritoare?

Pepsi este mai dulce decât Coca-Cola. De asemenea, Pepsi are o ușoară aromă de lămâie, în timp ce Cola are o aromă slabă de stafide și vanilie. Însă aceste arome își pierd din intensitate după primul pahar, lucru care dezavantajează Coca-Cola”, scrie Malcolm Gladwell, jurnalist la New Yorker, în cartea sa despre intuiția umană, Blink.

În ceea ce privește conținutul nutrițional, Pepsi are cu puțin mai mult zahar, calorii și cofeină. În schimb, Coca-Cola are mai mult sodiu.

În 2011, Coca-Cola a deținut 17% din cota de piață a băuturilor carbogazoase din SUA, urmată de ediția dietetică, cu 9,6% și Pepsi, cu 9,2%, potrivit publicației Beverage Digest. Ediția dietetică a Pepsi avea o cotă de piață de 4,9% în 2011 în SUA, dovadă a unei campanii publicitare reduse pentru acest produs.

 

Sursa: Ziarul Financiar
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.