FB Promo
CNA a ridicat licenta audiovizuala a postului OTV, cu unanimitate de voturi | Emisia OTV a fost intrerupta definitiv la 18:40, 22 ianuarie 2013
Vizite: 2696
22 ianuarie 2013
CNA a ridicat licenta audiovizuala a postului OTV, cu unanimitate de voturi | Emisia OTV a fost intrerupta definitiv la 18:40, 22 ianuarie 2013
CNA a ridicat licenta audiovizuala a postului OTV, cu unanimitate de voturi | Emisia OTV a fost intrerupta definitiv la 18:40, 22 ianuarie 2013
Share |

Emisia OTV a fost întreruptă marți, în jurul orei 18.40, după ce Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a retras, în ședința din aceeași zi, cu unanimitate de voturi, licența audiovizuală a televiziunii care îl are ca asociat principal pe Dan Diaconescu, scrie Mediafax. 

Inițial, de la ora 18.00, emisia televiziunii a fost întreruptă pentru o jumătate de oră, pe ecran apărând, pe fond negru, textul "Emisia postului OTV a fost întreruptă la ordinul lui Victor Ponta". În partea de jos a ecranului, pe crawl, a rulat un mesaj despre o conferință organizată de Dan Diaconescu marți, la sediul televiziunii sale, presa fiind invitată să participe la eveniment.

În jurul orei 18.30, emisia postului a fost reluată, cu imagini de la conferința de presă organizată de Dan Diaconescu, după care, în jurul orei 18.40, emisia a fost întreruptă definitiv, pe ecranul televizoarelor apărând mira și numărul deciziei luate de Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) pentru retragerea licenței audiovizuale a televiziunii "CNA 45/22.01.2013".

Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a retras, în ședința de marți, cu unanimitate de voturi, licența audiovizuală a televiziunii OTV, fapt care presupune că postul controlat de Dan Diaconescu nu va mai putea emite. 

Licența OTV a fost retrasă din cauză că societatea Ocram Televiziune SRL, care deține licența televiziunii, nu a făcut dovada plății unor amenzi aplicate de Consiliu pentru încălcări ale legislației audiovizualului, în anii 2009, 2010, 2011 și 2012.
 
Licența OTV, care ar fi expirat de drept pe 28 martie 2013, a fost retrasă la propunerea Laurei Georgescu, președintele CNA, cu unanimitate de voturi, potrivit Mediafax.
Sursa: Antena 3, Mediafax
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.