FB Promo
Bon Jovi ar putea sa concerteze in Romania in 2014
Vizite: 2049
19 martie 2013
Bon Jovi ar putea sa concerteze in Romania in 2014
Bon Jovi ar putea sa concerteze in Romania in 2014
Share |

Promotorul Marcel Avram a spus, într-o conferință de presă susținută marți în Capitală, că, din punctul său de vedere, nu este exclusă șansa ca trupa Bon Jovi - care va susține un concert la Sofia pe 14 mai anul acesta - să vină și cu un show în România, anul viitor.

 Prezent la conferința de presă care anunța oficial concertele susținute de Iron Maiden (24 iulie) și Sting (31 iulie), dar și trupele confirmate până în prezent pentru participarea la cea de-a cincea ediție a festivalului Rock the City (27 și 28 iulie), promotorul Marcel Avram, care, împreună cu D&D East Entertainment, a adus în România nume mari ale muzicii internaționale - Michael Jackson, Madonna, AC/DC -, a spus că, în contextul în care membrii formației Bon Jovi se află în plin turneu, "șansa ca ei să vină în România este foarte mare".

  Totodată, Marcel Avram, care spune că AC/DC este una dintre formațiile sale preferate, a adăugat că, în contextul în care "trupa împlinește anul acesta 40 de ani de la înființare și pregătește lansarea unui nou album, nu este exclus și un nou turneu de promovare a acestuia din care să facă parte, nu se știe, și România".
 

Sursa: Mediafax
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.