FB Promo
`Revolutie` in jocul Monopoly | Ce figurina va fi inlocuita?
Vizite: 2640
7 februarie 2013
`Revolutie` in jocul Monopoly | Ce figurina va fi inlocuita?
`Revolutie` in jocul Monopoly | Ce figurina va fi inlocuita?
Share |
Compania Hasbro, care produce celebrul Monopoly, a decis, în urma unei consultări în rândul internauților la nivel mondial, să revoluționeze jocul de societate, înlocuind una dintre figurine.
 
Desuetul fier de călcat prezent pe tablele Monopoly încă de la apariția acestui joc, în 1935, își trăiește acum ultimele ore, iar compania Hasbro a anunțat că va începe "imediat" să producă în locul său o figurină în formă de pisică, care se va afla în noile cutii până la jumătatea sau la sfârșitul acestui an.
 
Pe parcursul unei campanii de marketing impecabile, internauții din lumea întreagă au fost rugați de compania Hasbro, pe Facebook, între 9 ianuarie și 5 februarie, să aleagă figurina din joc care trebuie să fie înlocuită și figurina înlocuitoare. Ei au avut de ales între o pisică, un inel cu diamant, o chitară, un robot-jucărie și un elicopter.
 
Răspunsul fanilor a fost "unul fantastic", au spus reprezentanții companiei Hasbro. Internauții, provenind din 185 de țări, au ales pisica, cu 31% din totalul voturilor exprimate.Compania Hasbro, care produce celebrul Monopoly, a decis, în urma unei consultări în rândul internauților la nivel mondial, să revoluționeze jocul de societate, înlocuind una dintre figurine.
 
 
Sursa: Mediafax
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.