FB Promo
Timisoara: Pensionarii invata tainele internetului - `I can do IT`
Vizite: 1855
30 mai 2010
Timisoara: Pensionarii invata tainele internetului - `I can do IT`
Timisoara: Pensionarii invata tainele internetului - `I can do IT`
Share |

Pensionarii din Timișoara învață, ieftin, să folosească calculatoarele. Dacă acum nu știu mai nimic despre internet, la finele sesiunii de instruire vor fi gata să își facă conturi pe Facebook sau Hi5, vor comunica pe Twitter și vor fi ași în Yahoo Messenger.

Tot mai mulți părinți de vârsta a treia au copiii plecați în străinătate, și calculatoare cumpărate de aceștia pentru a comunica mult mai ieftin decât prin telefonie.

Puțini dintre seniori însă au avut parte și de un “instructaj” al folosirii PC-ului.
 
Pentru că și-au dat seama de faptul că deși dețin logistica, pensionarii comunică greu, pe internet cu copiii plecați în străinătate, reprezentanții unei fundații din Timișoara le-a conceput bătrânilor un curs special dedicat.

Fundația Student Plus anunță începerea perioadei de înscrieri pentru cursurile de calculatoare pentru seniori, sub motto-ul “I can do IT”.

Patru săptămâni de cursuri, 100 lei

După succesul înregistrat de cursurile de limba engleză pentru seniori, pensionarii sunt așteptați la prima serie de cursuri de calculatoare ce le sunt special dedicate.

“Cursurile se vor desfășura pe parcursul a patru săptămâni, timp în care cursanții vor descifra tainele navigării pe internet, ale utilizarii programelor Microsoft office, email sau skype, finalizand cu rețelele sociale”, spun reprezentanții Student Plus.

Acestea se desfășoară cu sprijinul companiei Electromanagement Timișoara, care contribuie cu resurse materiale si traineri acreditati ECDL.

Înscrierile se fac de luni până vineri între orele 9,00-21,00, iar cursurile vor începe în data de 15 iunie, la ora 12,00.

Sursa: evz.ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.