FB Promo
REZULTATE FINALE REZIDENTIAT 2014 | Rezultatele au fost afisate pe site-ul Ministerului Sanatatii, in 2 decembrie se aleg locurile si posturile | UMF Bucuresti, UMF Cluj, UMF Craiova, UMF Iasi, UMF Tg. Mures, UMF Timisoara
Vizite: 4680
30 noiembrie 2014
REZULTATE FINALE REZIDENTIAT 2014 | Rezultatele au fost afisate pe site-ul Ministerului Sanatatii, in 2 decembrie se aleg locurile si posturile | UMF Bucuresti, UMF Cluj, UMF Craiova, UMF Iasi, UMF Tg. Mures, UMF Timisoara
REZULTATE FINALE REZIDENTIAT 2014 | Rezultatele au fost afisate pe site-ul Ministerului Sanatatii, in 2 decembrie se aleg locurile si posturile | UMF Bucuresti, UMF Cluj, UMF Craiova, UMF Iasi, UMF Tg. Mures, UMF Timisoara
Share |
Alegerea locurilor, a posturilor și a centrelor de pregătire pentru rezidenții care au obținut punctaj de promovare se va desfășura marți 2 decembrie, în intervalul orar 9.00-21.00, urmând ca locurile rămase disponibile la finalul zilei să fie distribuite a doua zi, miercuri.

Informațiile privitoare la locul de desfășurare ale alegerilor vor fi afișate pe paginile web ale universităților. La alegerea locului/postului, candidații se vor legitima cu un act de identitate în termen de valabilitate. Cei care nu pot fi prezenți, pot delega un împuternicit care se va prezenta cu propriul act de identitate și cu actul notarial de împuternicire. Procura notarială va fi reținută ca dovadă de către comisia de repartiție.

Candidații sau împuterniciții acestora care au ales loc/post în specialitate, vor primi adeverință și vor semna pentru locul ales într-un tabel ce va cuprinde: poziția candidatului în clasificarea definitivă, numele candidatului, punctajul obținut, locul/postul ales în specialitatea dorită și centrul universitar de pregătire.

Candidații medici specialiști sau primari care aleg loc sau post în urma promovării concursului de rezidențiat, vor semna și un angajament de plată, cu privire la cuantumul taxei de pregătire pentru cea de a doua specialitate.

Prezentarea la nivelul direcțiilor de sănătate publică din centrele universitare alese, respectiv la unitatea sanitară care a scos postul la concurs, pentru încheierea contractelor individuale de muncă pe durată determinată/nedeterminată, se va face în perioada 8 decembrie-15 decembrie 2014, inclusiv. Stagiul de pregătire în specialitate începe la data de 01 ianuarie 2015.

Rezultatele finale ale candidaților care au susținut concursul de rezidențiat, duminică 23 noiembrie 2014, în cele 6 centre universitare o puteți găsi AICI

 

Locul de desfășurare a alegerii loc / post

Publicăm mai jos link-ul pentru fiecare dintre cele 6 centre universitare.

 

Alegerea locurilor sau posturilor

Alegerea locurilor, a posturilor și a centrelor de pregătire pentru rezidenții care au obținut punctaj de promovare se va desfășura marți 2 dec. 2014, în intervalul orar 9,00-21,00, urmând ca locurile rămase disponibile la finalul zilei să fie distribuite a doua zi, miercuri 3 dec. 2014.

Informațiile privitoare la locul de desfășurare ale alegerilor vor fi afișate pe paginile web ale universităților.

La alegerea locului/postului, candidații se vor legitima cu un act de identitate în termen de valabilitate (C.I./B.I./pașaport). Cei care nu pot fi prezenți, pot delega un împuternicit care se va prezenta cu propriul act de identitate și cu actul notarial de împuternicire. Procura notarială va fi reținută ca dovadă de către comisia de repartiție.

La alegerea locului/postului, candidații se vor legitima cu un act de identitate în termen de valabilitate (C .I./B.I./pașaport). Cei care nu pot fi prezenți, pot delega un împuternicit care se va prezenta cu propriul act de identitate și cu actul notarial de împuternicire. Procura notarială va fi reținută ca dovadă de către comisia de repartiție.

Candidații sau împuterniciții acestora care au ales loc/post în specialitate, vor primi adeverință conform modelului anexat (anexa nr. 1), și vor semna pentru locul ales într-un tabel ce va cuprinde : poziția candidatului în clasificarea definitivă, numele candidatului, punctajul obținut, locul/postul ales în specialitatea dorită și centrul universitar de pregătire.

Candidații medici specialiști sau primari care aleg loc sau post în urma promovării concursului de rezidențiat, vor semna și un angajament de plată conform modelului anexat (anexa nr. 2), cu privire la cuantumul taxei de pregătire pentru cea de a doua specialitate.

Angajamentul de plată se va transmite ulterior Ministerului Sănătății (str. Cristian Popișteanu, nr.1-3, sector 1, București), în termen de 15 zile de la data încheierii contractului individual de muncă pe durată determinată sau nedeterminată după caz.

Candidații sau împuterniciții acestora care nu sunt prezenți în data, ora și locul fixate pentru alegerea locurilor/posturilor în specialitate, pierd drepturile conferite de concurs.

Prezentarea la nivelul direcțiilor de sănătate publică din centrele universitare alese, respectiv la unitatea sanitară care a scos postul la concurs, pentru încheierea contractelor individuale de muncă pe durată determinată/nedeterminată, se va face în perioada 8 decembrie-15 decembrie 2014, inclusiv.

Rezidenții se vor prezenta pentru încheierea formelor de încadrare, cu adeverința eliberată de Comisia locală de Rezidențiat, în care este precizată specialitatea pentru care a optat candidatul și centrul universitar ales.

Contractul individual de muncă pe durată determinată/nedeterminată, după caz, se va încheia începând cu data de 01 ianuarie 2015, cu respectarea prevederilor Ordonanței Guvernului nr.18/2009 privind organizarea și finanțarea rezidențiatului, cu completările și modificările ulterioare.

Stagiul de pregătire în specialitate începe la data de 01 ianuarie 2015.

Repartiția rezidenților pe clinici de îndrumare și coordonatori de rezidențiat se va face la nivelul Direcțiilor de Sănătate Publică Județene din centrele universitare alese, în ziua de marți, 16 decembrie 2014, începând cu orele 9,00, cu excepția centrului universitar București pentru care această repartiție se va face în zilele de 16, 17, 18 și respectiv 19 decembrie 2014, conform programărilor.

Repartiția rezidenților pe clinici se va face pe baza adeverinței eliberate de unitatea sanitară cu care s-a încheiat contract individual de muncă pe durată determinată/nedeterminată.

Clasificarea finală a candidaților

Publicăm mai jos clasificarea finală a candidaților care au susținut concursul de rezidențiat, duminică 23 noiembrie 2014, în cele 6 centre universitare.

Urmați link-urile de mai jos pentru a descărca, în format .pdf, listele cu clasificarea candidaților pe centre și domenii

NR. CENTRUL UNIVERSITAR MEDICINA MEDICINA DENTARA FARMACIE
1 BUCURESTI descarca descarca descarca
2 CLUJ-NAPOCA descarca descarca descarca
3 CRAIOVA descarca descarca descarca
4 IASI descarca descarca descarca
5 TG. MURES descarca descarca descarca
6 TIMISOARA descarca descarca descarca
Sursa: Rezidentiat MS
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.