FB Promo
Pricopie vrea tablete, manuale digitale si catalog electronic in toate scolile
Vizite: 2608
23 octombrie 2014
Pricopie vrea tablete, manuale digitale si catalog electronic in toate scolile
Pricopie vrea tablete, manuale digitale si catalog electronic in toate scolile
Share |

Ministrul Educației Remus Pricopie spune că România este printre primele țări care aduc noile tehnologii în școli și că procesul va continua prin dotarea școlilor, inclusiv a celor de la țară, cu tablete, prin realizarea catalogului electronic și a manualelor digitale pentru toți anii de studiu, relateaza Mediafax.

"România este în avangarda țărilor care își racordează și adaptează sistemul de educație la tendința mondială de utilizare a tehnologiei informației în procesul de predare - învățare", spune ministrul Educației, precizând că acest lucru este confirmat de noul Raport Horizon al Comisiei Europene, realizat în parteneriat cu experții în tehnologii educaționale din SUA.

Raportul arată că "îmbunătățirea abilităților digitale și a accesului la resursele digitale și deschise sunt esențiale, nu numai pentru ameliorarea procesului de predare, ci și pentru crearea unor modele de învățământ flexibile, care facilitează învățarea de-a lungul vieții" și că este nevoie de acțiuni urgente "în vederea promovării inovării în sălile de clasă".

Sursa: Mediafax
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.