FB Promo
Pricopie: Platforma manualelor digitale a inregistrat 20.000 de accesari in prima zi
Vizite: 2366
17 octombrie 2014
Pricopie: Platforma manualelor digitale a inregistrat 20.000 de accesari in prima zi
Pricopie: Platforma manualelor digitale a inregistrat 20.000 de accesari in prima zi
Share |

Platforma pe care au fost postate manualele digitale, www.manuale.edu.ro, a înregistrat aproximativ 20.000 de accesări în prima zi de la lansare, anunță ministrul Educației Remus Pricopie, joi, într-un comunicat, relateaza Mediafax.

"După mai bine de 10 ani de la elaborarea ultimelor manuale pentru clasele primare, elevii claselor I și a II-a au astăzi la dispoziție manuale noi. Prea mult timp, nepermis de mult, acest proces de înnoire și modernizare a programelor și a manualelor a fost amânat! Iată că, acum, elevii au manuale noi, inclusiv în format digital. Acestea răspund nevoilor unui act educațional specific societății secolului al XXI-lea și pot fi accesate gratuit pe site-ul www.manuale.edu.ro", spune Pricopie în comunicat.

Ministrul precizează că numai în prima zi de funcționare acest site a înregistrat aproximativ 20.000 de accesări.

Sursa: Mediafax
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.