FB Promo
Ponta: Elevii vor invata in continuare dupa manuale vechi daca toate contestatiile nu sunt rezolvate
Vizite: 2235
17 septembrie 2014
Ponta: Elevii vor invata in continuare dupa manuale vechi daca toate contestatiile nu sunt rezolvate
Ponta: Elevii vor invata in continuare dupa manuale vechi daca toate contestatiile nu sunt rezolvate
Share |

Elevii vor învăța în continuare după manuale vechi dacă toate contestațiile depuse la licitația organizată de Ministerul Educației nu vor fi soluționate rapid, a declarat premierul Victor Ponta, arătând că varianta ca elevii să nu aibă deloc manuale nici peste două săptămâni este inacceptabilă, relateaza Mediafax.

El i-a cerut ministrului de resort, Remus Pricopie, să informeze Guvernul săptămâna viitoare care este situația.

"Susțin în totalitate ideea ca, după 10 ani în care tuturor le-a fost frică de mafia manualelor, să facem manuale noi, moderne, sub formă digitală, care să arate că suntem în secolul XXI, dar, în același timp, dacă toate procedurile și contestațiile nu se rezolvă, până săptămâna viitoare trebuie să găsiți soluția, chiar și temporară. Înseamnă că și anul acesta copiii or să învețe după manualele vechi, cum au făcut-o și până acum. Deci, într-o săptămână vreau să informați Guvernul : ori reușim să terminăm contestațiile, ori, dacă nu, asta e. Pentru cei care au contestat și cei din politică care îi susțin, probabil că vom mai pierde încă câteva luni și mergem pe manualele vechi, dar ideea că peste două săptămâni nu au copiii manuale mi se pare inacceptabilă", i-a spus Ponta ministrului Educației, Remus Pricopie, în ședința de miercuri a Guvernului.

El a apreciat să scandalul manualelor școlare a fost folosit și politic.

 
Sursa: Mediafax
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.