FB Promo
Pensionarii timisoreni invata calculatoare si limbi straine | din 17 septembrie 2014
Vizite: 2670
8 septembrie 2014
Pensionarii timisoreni invata calculatoare si limbi straine | din 17 septembrie 2014
Pensionarii timisoreni invata calculatoare si limbi straine | din 17 septembrie 2014
Share |

Academia Seniorilor își deschide porțile pentru o nouă serie de cursanți de vârsta a treia. Programul include cursurile de limbi străine de circulație internațională și cursurile de calculatoare, dar și un program nou, prin care seniorii vor putea exersa limba engleză împreună cu seniori din Statele Unite, folosind comunicarea prin skype. Academia Seniorilor este un program inovativ, pe baza de voluntariat, în care seniorii învață limbi străine și calculatoare de la tineri voluntari, iar în schimb oferă experiența lor de viață și căldură sufletească.

Demarat în urmă cu cinci ani de Fundația Student Plus, programul „Academia Seniorilor” a oferit până în prezent cursuri unui număr impresionat de persoane vârstnice – circa 250 de persoane anual – și oportunități de dezvoltare personală prin voluntariat unui număr de peste 50 de tineri voluntari români și străini.

Cursanții seniori sunt așteptați să se înscrie până în data de 17 septembrie inclusiv la următoarele cursuri:
calculatoare – nivel începător, aprofundare și intermediar
limba engleză – nivel începător, intermediar, avansat
limba germană – nivel începător
limba spaniolă – nivel începător
limba italiană – nivel începător și avansat
limba franceză – nivel începător și avansat

Festivitatea de deschidere va avea loc miercuri, 17 septembrie, la orele 11.00, la sediul Fundației Student Plus. Cursurile vor incepe in saptamana 22 – 26 septembrie.

Înscrierile se fac la sediul Fundației Student Plus din bd. Take Ionescu nr. 40, Timișoara, de luni până vineri, între orele 9.00-20.00, prin completarea fișei de înscriere și achitarea taxei de curs (70 lei pentru cursurile de limbi străine și 100 lei pentru cursurile de calculatoare). Mai multe informații se pot obține la telefon 0256-494390 sau email office@studentplus.ro

 

Sursa: Fundatia Student Plus

Autor: MC
Spune-ti parerea
MARIAN
26 Februarie 2015, 07:13
As dori sa ma inscriu la un curs de lb. engleza in 2015! Mai este posibil/ Multumesc si astept un raspuns!
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.