FB Promo
Numarul elevilor care vor sustine in aceasta vara examenul de Bacalaureat a scazut
Vizite: 2381
13 iunie 2016
Numarul elevilor care vor sustine in aceasta vara examenul de Bacalaureat a scazut
Numarul elevilor care vor sustine in aceasta vara examenul de Bacalaureat a scazut
Share |

 Numărul elevilor care vor susține în această vară Bacalaureatul a scăzut față de anul trecut. Peste 46.000 de absolvenți de liceu vor lipsi de la examenul de maturitate, relateaza Digi24.

Datele furnizate de Ministerul Educației arată că pentru sesiunea iunie-iulie s-au înscris peste 137.000 de elevi.

Dintre aceștia 115.000 sunt din promoția din acest an, în condițiile în care numărul total al elevilor de clasa a XII-a din anul școlar 2015-2016 este de 161.000. Prima sesiune a examenului național de Bacalaureat 2016 debutează mâine, cu proba de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.