FB Promo
Ministerul Educatiei propune corectarea lucrarilor de bacalaureat in alte judete. FSLI sustine ideea
Vizite: 2164
22 iunie 2015
Ministerul Educatiei propune corectarea lucrarilor de bacalaureat in alte judete. FSLI sustine ideea
Ministerul Educatiei propune corectarea lucrarilor de bacalaureat in alte judete. FSLI sustine ideea
Share |

Federația Sindicatelor Libere din Învățământ (FSLI) a anunțat, luni, că reprezentanții Ministerului Educației au propus ca lucrările de la examenul de bacalaureat să fie corectate în alte județe, iar federația sindicală susține această propunere, relateaza Digi24.

Într-un comunicat de presă transmis luni, Federația Sindicatelor Libere din Învățământ anunță că susține propunerea conducerii Ministerului Educației și Cercetării Științifice de schimbare a modalității de corectare a lucrărilor de la examenul de bacalaureat.

Conform unei declarații făcute de Vasile Șalaru, secretar de stat pe probleme de învățământ preuniversitar, lucrările scrise ale celor care susțin examenul de bacalaureat ar putea fi strânse la nivelul centrului județean și trimise apoi, într-un alt județ, cu ajutorul angajaților Jandarmeriei, această procedură fiind întâlnită și la examenul de titularizare a profesorilor. Noutatea constă și în faptul că se propune să aibă loc o tragere la sorți pentru repartizarea lucrărilor, astfel încât să nu se știe dinainte județul unde vor ajunge lucrările pentru a fi corectate.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.