FB Promo
Mii de contestatii depuse dupa Evaluarea Nationala au dat dreptate elevilor
Vizite: 2141
3 iulie 2015
Mii de contestatii depuse dupa Evaluarea Nationala au dat dreptate elevilor
Mii de contestatii depuse dupa Evaluarea Nationala au dat dreptate elevilor
Share |

Profesorii primesc note proaste la Evaluarea Națională. Mii de contestații depuse în urma examenelor au dat dreptate elevilor, care au obținut note mult mai mari la recorectare. Ministerul Educației face o anchetă la Școala Centrală, după ce 24 de copii au cerut reverificarea tezelor la limba română și s-a dovedit că aproape toți primiseră note mai mici decât meritau, relateaza Digi24.

90 de copii de la Școala Centrală din București au susținut în acest an Evaluarea Națională. 24 dintre ei au contestat notele primite la testul de Limba română. 14 au primit o nouă notă. Alți șapte au rămas cu același rezultat, chiar dacă ar fi meritat câteva zeci de sutimi în plus.

Așa că un grup de părinți a cerut oficialilor din învățământ o anchetă în acest caz.

La Craiova, o greșeală a comisiei de evaluare îi putea schimba destinul unui elev. Băiatul s-a trezit cu nota 4,80 la matematică. În urma verificării tezei a aflat că a luat, de fapt, 9,20.

Din 15.000 de contestații depuse în toată țara, un sfert au dat dreptate elevilor care au obținut, astfel, o notă mai mare.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.