FB Promo
MEN: Evaluarile la finalul claselor a a II-a , a IV-a si a VI-a, intre 18 mai si 3 iunie 2015
Vizite: 2692
18 decembrie 2014
MEN: Evaluarile la finalul claselor a a II-a , a IV-a si a VI-a, intre 18 mai si 3 iunie 2015
MEN: Evaluarile la finalul claselor a a II-a , a IV-a si a VI-a, intre 18 mai si 3 iunie 2015
Share |

Evaluările naționale la finalul claselor a II-a, a IV-a și a VI-a în anul școlar 2014 - 2015 vor avea loc în perioada 18 mai - 3 iunie, prevede un ordin al ministrului Educației, relateaza Mediafax.

Ordinul ministrului educației naționale nr. 5123 din 15 decembrie prevede aprobarea Metodologiei de organizare și desfășurare a Evaluărilor Naționale la finalul claselor a II-a, a IV-a și a VI-a în anul școlar 2014 - 2015 și pentru aprobarea Calendarului de administrare a acestora.

Potrivit calendarului, evaluarea competențelor fundamentale la finalul clasei a II-a are loc în intervalul 18 - 20 mai.

Astfel, pe 18 mai 2015 este programată proba scrisă la Limba română, pe 19 mai - proba de citire la Limba română și de scriere și citire la Limba română pentru minoritățile naționale, pe 20 mai - Matematică, pe 21 mai - scris Limba maternă, iar pe 22 mai - citit Limba maternă.

La sfârșitul clasei a IV-a, evaluarea este programată astfel: 26 mai - Limba română, 27 mai - Matematică, 28 mai - Limba maternă.

Evaluarea elevilor la finalul clasei a VI-a începe pe 2 iunie cu prooba de Limbă și comunicare și se încheie pe 3 iunie cu proba de Matematică și Științe ale naturii.

Sursa: Mediafax
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.