FB Promo
Guvernul modifica legea, pentru a stabili cum se poate renunta la un titlu de doctor
Vizite: 2690
29 decembrie 2014
Guvernul modifica legea, pentru a stabili cum se poate renunta la un titlu de doctor
Guvernul modifica legea, pentru a stabili cum se poate renunta la un titlu de doctor
Share |

Legea educației naționale va fi modificată de Guvern, prin introducerea unui articol care va conferi titularilor unui titlu de doctor dreptul să renunțe la acest titlu în baza unei cereri adresate Ministerului Educației, în condițiile în care legislația actuală nu reglementează o astfel de situație, relateaza Mediafax.

"În prezent, legislația nu prevede ce se întâmplă în cazul în care o persoană vrea să renunțe la titlul de doctor. Acum, această procedură va fi reglementată din punct de vedere legal", au declarat surse oficiale.

Pe agenda ședinței de luni a Guvernului a fost introdus un proiect de ordonanță de urgență care modifică Legea educației naționale și OU privind asigurarea calității educației.

Legea va fi modificată după ce, în urmă cu două săptămâni, premierul Victor Ponta a anunțat că a trimis o scrisoare către rectorul Universității București în care îl notifică asupra faptului că renunță la titlul de doctor în drept acordat în 2003.

Sursa: Mediafax
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.