FB Promo
Cotovelea: Elevii din clasa a III-a vor invata de pe tablete din martie 2015
Vizite: 2474
12 noiembrie 2014
Cotovelea: Elevii din clasa a III-a vor invata de pe tablete din martie 2015
Cotovelea: Elevii din clasa a III-a vor invata de pe tablete din martie 2015
Share |

Elevii din clasa a III-a vor învăța de pe tablete din martie 2015, pe aceste terminale, care vor fi achiziționate prin licitație, urmând să fie instalate manuale digitale și alte aplicații necesare în procesul educațional, a declarat minstrul pentru Societatea Informațională, Răzvan Cotovelea, relateaza Mediafax.

"Fără nicio discriminare, toți cei aproximativ 220.000 de elevi din clasa a III-a vor primi tablelete în luna martie 2015. Valoarea estimativă a licitației se situează în jurul a 20 milioane de euro, 85% din bani urmând să fie acoperiți din fonduri europene", a spus Cotovelea, prezent la lansarea Strategiei Naționale privind Agenda Digitală pentru România 2020.

El a adăugat că elevii din clasele a II-a și a IV-a vor primi tabletele spre finele primului semestru din 2015.

"Pentru fiecare clasa, valoarea licitației se ridică la circa 20 milioane de euro. Practic, pentru clasele a II-a, a III-a și a IV-a, necesarul de tablete se ridică la 500.000 de unități", a spus ministrul.

Sursa: Mediafax
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.