FB Promo
BAC 2015 | Astazi are loc ultima proba scrisa a examenului, cea la alegere a profilului
Vizite: 1944
3 iulie 2015
BAC 2015 | Astazi are loc ultima proba scrisa a examenului, cea la alegere a profilului
BAC 2015 | Astazi are loc ultima proba scrisa a examenului, cea la alegere a profilului
Share |

Absolvenții de liceu susțin astăzi ultima probă a Bacalaureatului, cea la alegere a profilului. Rezultatele le vor afla însă abia săptămâna viitoare, pe 7 iulie, când acestea vor fi afișate în centrele de examen și pe site-ul Ministerului Educației, relateaza Digi24.

Aproape 170.000 de candidați sunt înscriși la această sesiune a examenului de Bacalaureat. În ultimii cinci ani, numărul celor care susțin acest examen a scăzut constant cu peste 50.000, de la 212.000 până la 161.000 anul trecut.

În schimb, rata de promovare a crescut cu aproape 15%. În 2011, doar 45,7% din candidați promovau acest examen, iar anul trecut rata a ajuns la peste 60%. 

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.