FB Promo
A fost gasita „cea mai mare comoara din istoria umanitatii”
Vizite: 3962
7 decembrie 2015
A fost gasita „cea mai mare comoara din istoria umanitatii”
A fost gasita „cea mai mare comoara din istoria umanitatii”
Share |

 Președintele Columbiei a anunțat descoperirea a ceea ce el numește cea mai mare comoară din istoria umanității, relateaza Digi24.

Este vorba despre epava galionului San Jose, un vas spaniol scufundat în 1708 de forțele navale britanice în largul Cartagenei. Era vasul principal al unei flote care transporta aurul și argintul din colonii spre Spania, iar încărcătura sa este evaluată la un miliard de dolari. Numai câțiva membri ai echipajului care număra 600 de oameni au reușit să se salveze.

Epava a fost găsită de o firmă americană unde lucrează și câțiva dintre cercetătorii care au găsit Titanicul în 1985. A fost identificată după tunurile de bronz cu delfini gravați, despre care se știe că erau unice.

Sursa: Digi24
Foto: www.abc.net.au
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.