FB Promo
Victor Ponta recunoaste ca introducerea impozitului pe bacsis a fost o greseala
Vizite: 979
19 mai 2015
Victor Ponta recunoaste ca introducerea impozitului pe bacsis a fost o greseala
Victor Ponta recunoaste ca introducerea impozitului pe bacsis a fost o greseala
Share |

Premierul Victor Ponta recunoaște că introducerea impozitului pe bacșis a fost o greșeală. Spune însă că e mai grav să perseverezi în greșeli decât să le repari. Astfel motivează șeful Guvernului decizia de a renunța la acest bir, după doar o săptămână, relateaza Digi24.

E mai grav să perseverezi într-o greșeală decât să o recunoști și să o repari. Dacă în practică, nu știu ce s-a discutat cu mediul de afaceri, dar dacă în practică se găsește o soluție mult mai simplă, evident că sunt gata să o susțin”, spune Victor Ponta.

Va fi respinsă ordonanța în Parlament?

Eu nu vreau să o ținem așa, în zid. Dacă e ceva ce merge prost, vreau să reparăm”, mai spune premierul.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.