FB Promo
Unplanned - Un film american anti-avort, incasari surprinzatoare la lansarea in cinematografe in SUA
Vizite: 1061
8 aprilie 2019
Unplanned - Un film american anti-avort, incasari surprinzatoare la lansarea in cinematografe in SUA
Unplanned - Un film american anti-avort, incasari surprinzatoare la lansarea in cinematografe in SUA
Share |

Un film produs de un studiou creștin despre o fostă angajată a unei organizații care asigură sprijin pentru avort care a devenit activistă pro-viață s-a transformat într-un un succes de box office, clasându-se pe locul patru după ce ”Dumbo”, ”Us” și ”Captain Marvel”, relatează AFP, relateaza HotNews.

”Unplanned”, care a avut premiera în cinematografe pe 29 martie, a avut încasări de 8,6 milioane de dolari în America de Nord.

 Filmul apare în contextul unei campanii puternice a oponenților avortului, care a fost legalizat în Statele Unite de către Curtea Supremă în 1973.

Printre cei care promovează filmul se află și vicepreședintele Mike Pence, care a postat pe Twitter că ”este tare bine să vezi că cinematografele din țară proiectează filmul”.Pe de altă parte, filmul a fost catalogat de unii critici ca fiind propagandă.
 
”Unplanned” ”nu este un film bun, este efectiv propagandă”, a scris Owen Gleiberman în Variety.

Sursa: HotNews & Alba24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.