FB Promo
Un nou lant de fast-food in Romania, cu specific mexican
Vizite: 860
25 iulie 2017
Un nou lant de fast-food in Romania, cu specific mexican
Un nou lant de fast-food in Romania, cu specific mexican
Share |

Președintele Taco Bell International, Melissa Lora nominalizează România în planurile oficiale ale grupului american. Magazinele Taco Bell sunt deținute de grupul american Yum! Brands, care operează și KFC și Pizza Hut, relateaza Digi24.

Astfel, lanțul de fast-food Taco Bell va servi alimente Tex-Mex, în următorii cinci ani în România, Peru, Finlanda și Sri Lanka și respectiv în cel puțin 100 de restaurante în China, Brazilia, Canada și India, potrivit Business Review.

Taco Bell a deschis recent primul restaurant din Olanda și vrea să se extindă și în Spania, Guatemala, Coreea de Sud și Anglia. Ținta o reprezintă vânzări anuale de 15 miliarde de dolari până în 2020, de la 10 miliarde în prezent, potrivit Bloomberg. Lanțul are 430.000 de restaurante în 135 de țări.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.