FB Promo
UNTOLD | Incasari de 23 de milioane de euro in trei zile
Vizite: 1129
9 august 2016
UNTOLD | Incasari de 23 de milioane de euro in trei zile
UNTOLD | Incasari de 23 de milioane de euro in trei zile
Share |

Festivalul UNTOLD, evenimentul electrizant care a atras la Cluj-Napcoca 300 de mii de oameni, s-a încheiat, așa că e momentul bilanțulului. Dincolo de spectacolul oferit de cei 150 de artiști, rămân încasările. Potrivit organizatorilor, anul acesta, participanții la festival au cheltuit 23 de milioane de euro, cu trei milioane mai mult ca în 2015, relateaza Digi24.

Cei aproximativ 300.000 de oameni care au fost în public la UNTOLD au cheltuit, în medie, 50 de euro pe zi. Prin urmare, comercianții nu se pot plânge că n-au avut clienți.

Noi am venit cu standuri de burgeri, cheesecake și un bar cafea. Estimările au fost cu 20-30% mai mult față de anul trecut, dar le-am depășit din fericire. Față de o zi normal în oraș, cred că triplu”, a spus reprezentantul unui restaurant, Cătălin Crișan.

Toate cele 12.900 locurile de cazare disponibile în Cluj-Napoca au fost rezervate pe durata festivalului, indiferent că a fost vorba de hoteluri de lux sau pensiuni. Asta deși prețurile au crescut cu cel puțin 10%.

Sursa: Digi24
Foto: zoom.mediafax.ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.