FB Promo
Tarom va lega toata Romania prin curse aeriene, anul viitor | Directorul General al TAROM, Werner-Wilhelm Wolff
Vizite: 1219
13 august 2018
Tarom va lega toata Romania prin curse aeriene, anul viitor | Directorul General al TAROM, Werner-Wilhelm Wolff
Tarom va lega toata Romania prin curse aeriene, anul viitor | Directorul General al TAROM, Werner-Wilhelm Wolff
Share |

Directorul General al TAROM, Werner-Wilhelm Wolff, a declarat vineri, la Constanța, în cadrul unei reuniuni cu reprezentanții locali ai agențiilor de turism, că pentru anul viitor, compania aeriană națională va avea curse interne prin care vor fi unite toate regiunile țării, relateaza Digi 24.

"În 2019 TAROM va unii toate regiunile din România cu zboruri interne. În Constanța, am fost prezenți anul acesta, prin programul întocmit în iarnă, la scurt timp după ce am preluat managementul, cu o cursă de Satu-Mare cu două frecvențe săptămânale, care are succesul scontat. La Constanța nu am fost prezenți de prea mult timp și sincer, m-am gândit cum ar fi să conectăm și București de Constanța și este de luat în calcul și o astfel de perspectivă. Eu văd un interes crescut pentru Constanța dar trebui schimbată totuși imaginea turismului de pe litoral" a declarat Wolff, la reuniunea găzduită de găzduită de Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu.

Directorul general al TAROM a atras atenția operatorilor locali de turism asupra calității produsului oferit de stațiunile litorale, susținând că trebuie să crească calitatea serviciilor, pentru a putea atrage mai mulți turiști străini, potrivit Agerpres.ro.

"Este o opinie personală, dar eu sunt dezamăgit de aspectul litoralului, unde am revenit, vara aceasta, după mulți ani, și am constatat că avem o problemă în a ne vinde produsul turistic; cu șezlonguri din lemn, cu o faleză aglomerată, în Mamaia. Am rămas cu un gust amar în Mamaia, pe plajă, unde am mers sute de metri, nu doar într-un loc. Ne prezentăm într-un mod neprofesionist, nepotrivit pentru a ne vinde în străinătate. Pot spune că am găsit un singur loc agreabil, undeva la Eforie, între Eforie Nord și Eforie Sud. Dacă vrem să aducem turiști străini, noi trebuie să le oferim ceva acestora pentru banii plătiți. Sunt de acord că trebuie să vindem litoralul românesc, așa cum cer companiile din turism, dar trebuie să ne facem temele mai bine. Nu înseamnă că dacă am creat câteva oaze, la Mamaia, care unele poate că arată chiar mai bine decât în străinătate, oferim atractivitate pe litoral. Suntem o țară foarte atractivă, avem potențial de a aduce clientelă multă, dar trebuie să fim mai organizați, mai aplicați. Asta aștept de la dumneavoastră. TAROM vă dă posibilitatea să vindeți pe piețele externe, dar trebuie să faceți ceva și dumneavoastră pentru asta", a afirmat directorul TAROM.

În context, oficialul TAROM a anunțat că pentru anul 2019 compania aeriană vrea să pună la dispoziția tur-operatorilor români între 2 și 4 aeronave pentru a deservi cursele charter pe care acestea le vor organiza și oferta turiștilor în cadrul pachetelor externe.

"TAROM planifică, pentru anul 2019, să pună la dispoziția strict a agențiilor de turism 2-4 aeronave și astfel cursele charter ce vor fi create de tur-operatori anul viitor nu vor fi afectate de programul curselor regulate, de linie. Și în plus, vă declar în premieră că în toamna acestui an, la Târgul Internațional de Turism București, vom relansa pe piață Tarom Tours, o aripă a TAROM care va vinde propriile pachete turistice și curse charter pe piață", a mai spus Wolff.

În finalul reuniunii, Werner Wilhelm Wolff a mai precizat că TAROM consideră drept prioritară reluarea zborurilor către China.

"Anul viitor, pe 5 octombrie, se împlinesc 70 de ani de când România a recunoscut oficial R. P. China ca stat suveran, fiind a treia țară din lume, după URSS și Bulgaria, și eu sper ca în acest context să avem și noi un eveniment care să celebreze acest moment istoric. Dar iarăși, se știe că majoritatea turiștilor chinezi folosesc limba maternă și pentru a fi atrăgători pe acea piață trebuie să ne uităm și noi la francezi, care au informații publice, în zonele turistice, scrise în trei limbi internaționale - franceză, engleză și chineză", a mai menționat directorul general al TAROM.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.