FB Promo
Statul vrea sa exporte apa
Vizite: 908
4 noiembrie 2015
timpolis.ro
timpolis.ro
Foto: timpolis.ro
Share |

Statul Român va exporta apă minerală în Golf sau în China! Și pentru asta, Societatea Națională a Apelor Minerale vrea să ia un credit de 20 de milioane de euro cu care să construiască sau să cumpere câteva fabrici de îmbuteliere. Problema este că Societatea Națională a Apelor Minerale este și cea care acordă licențele de exploatare către companiile private care îmbuteliază și vând apă minerală. Sună a conflict de interese și în 2010, Consiliul Concurenței a și emis un document în acest sens, relateaza Digi24.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.