FB Promo
Seful Companiei de Autostrazi promite: De la Bucuresti la Arad, pe autostrada, din 2020
Vizite: 869
18 septembrie 2017
Seful Companiei de Autostrazi promite: De la Bucuresti la Arad, pe autostrada, din 2020
Seful Companiei de Autostrazi promite: De la Bucuresti la Arad, pe autostrada, din 2020
Share |

În mai puțin de 3 ani, vom putea circula pe autostradă de la București la Arad. Asta promite șeful Companiei Naționale de Drumuri, Ștefan Ioniță. În emisiunea "Ultima Ediție" de la TVR , el a explicat că singurul impediment este zona Pitești-Sibiu. Autostrada care ar trebui să traverseze Carpații, pe Valea Oltului, este doar o promisiune de mai bine de 10 ani, relateaza Stirile TVR.

 

Ștefan Ioniță, directorul CNAIR (Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere): "Cunoscând cât de complex e acest lucru, eu vă spun că la finele lui 2020 vom avea, eu am speranțe pentru Coridorul 4, că se va finaliza Pitești-Sibiu și partea de sud a Bucureștiului, la profil de autostradă, cei 52 de kilometri".

Întrebat dacă vom avea o legătură de la București până la frontiera de vest până în 2020, șeful CNAIR a răspuns "Da".

Sursa: Stirile TVR
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.