FB Promo
Salarii majorate la ANAF in Legea salarizarii
Vizite: 799
19 mai 2017
Salarii majorate la ANAF in Legea salarizarii
Salarii majorate la ANAF in Legea salarizarii
Share |

Comisia de munca a Senatului a corectat ceea ce Ministerul Muncii a numit o "eroare materiala" in Legea salarizarii la anexa cu veniturile celor de la ANAF, introducand salariile functionarilor din aceasta institutie in grila de salarizare a administratiei publice centrale, ceea ce inseamna o majorare cu aproximativ 3.000 de lei pentru functiile de conducere si intre 100 de lei si 1.800 de lei pentru functiile de executie, scrie News.ro, relateaza HotNews.

Salariatii ANAF prezenti la dezbaterile asupra Legii salarizarii din Comisia de munca a Senatului s-au plans ca grila lor de salarizare, asa cum arata in proiectul de lege inaintat de Guvern, inseamna o reducere, nu o crestere a veniturilor functionarilor care colecteaza veniturile la buget.

Astfel, pentru functiile de conducere din ANAF, cel mai mic coeficient va fi de 3,3 (fata de 2,39), corespunzator unui salariu de 8.247 lei (fata de 5.966 lei), iar cel mai mare coeficient va fi de 4,98 (fata de 3,23), ceea ce corespunde unui salariu de 12.459 lei (fata 8.072 lei).

Sursa: HotNews
Foto: The Romania Journal
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.