FB Promo
Rectificarea bugetara aduce salarii mai mari, dar sacrifica unele investitii
Vizite: 1018
28 iulie 2015
Rectificarea bugetara aduce salarii mai mari, dar sacrifica unele investitii
Rectificarea bugetara aduce salarii mai mari, dar sacrifica unele investitii
Share |

Prima rectificare bugetară de anul acesta va fi făcută după aceeași rețetă aplicată de câțiva ani încoace. Guvernul taie investiții ca să plătească alocațiile copiilor, salariile bugetarilor și pensiile. Economiștii sunt însă de părere că acest model va aduce câștiguri doar pe termen scurt și nu va contribui în vreun fel la dezvoltarea economiei, relateaza Digi24.

Deși sunt o prioritate în discursurile politicienilor, Transporturile pierd un miliard de lei la rectificarea bugetară, bani destinați proiectelor europene. Este o sancțiune, lasă să se înțeleagă politicienii.

„Transportul este sectorul care, din păcate, ne dezamăgește în continuare. Cel puțin pe mine personal, care și cunosc foarte bine acest sector, pot să spun că mă dezamăgește, din păcate, an de an. Pe de o parte, pentru că nu cheltuie banii pe care îi au alocați, pentru că știm foarte bine, de cheltuirea acestor bani pe acest sector se leagă, într-un fel sau altul, dezvoltarea întregii economii. Deci, pe de o parte, nu cheltuie banii, pe de altă parte, mai vin și solicită bani suplimentari”, a declarat ministrul finanțelor.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.