FB Promo
Peste un milion de turisti straini au vizitat Romania anul acesta
Vizite: 775
4 august 2017
Peste un milion de turisti straini au vizitat Romania anul acesta
Peste un milion de turisti straini au vizitat Romania anul acesta
Share |

Tot mai mulți turiști străini își fac planuri de vacanță în România. O arată datele statistice. În prima jumătate a anului ne-au vizitat peste un milion de străini - cu peste 10 la sută mai mulți decât în aceeași perioadă a anului trecut, relateaza Digi24.

Cei mai mulți străini care au preferat să-și petreacă la noi câteva zile libere au fost germanii. Au venit aproape 140.000 în primele șase luni. Ei au fost urmați de turiștii din Israel și Italia - peste 100.000 din fiecare dintre cele două țări.

În ceea ce privește locurile vizitate, majoritatea strănilor, adică aproape un milion, au preferat să-și petreacă concediul în orașele mari din țară. Datele statistice mai arată că localitățile turistice au atras 120.000 de străini, iar stațiunile montane aproximativ 85.000.

Sursa: Digi24
Foto: Tribuna
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.