FB Promo
Nokia se extinde in Timisoara si face angajari
Vizite: 1244
20 iunie 2017
Nokia se extinde in Timisoara si face angajari
Nokia se extinde in Timisoara si face angajari
Share |

Grupul Nokia își extinde centrul de cercetare și dezvoltare în telecomunicații din Timișoara cu 27.000 de metri pătrați în prima jumătate a anului 2018, iar după finalizarea acestei etape va ajunge la o investiție totală de 73 milioane euro în campusul din orașul din vestul țării, au anunțat marți reprezentanții Nokia, în cadrul unei întâlniri cu presa la Timișoara, relateaza Digi24.

Centrul dezvoltă tehnologii broadband wireless care sunt aplicate în domenii precum Internet of Things, big data și noile tehnologii de comunicații mobile.

În prezent, peste 1.300 de angajați sunt în campus, din care 600 de ingineri din departamentul de cercetare și dezvoltare, inaugurat acum, și peste 700 de specialiști în centrul global de operare de rețele, deschis în prima etapă de relocare a echipei la Timișoara, în decembrie 2015.

Cea de-a treia și etapa finală de relocare a echipei în campusul Nokia din Timișoara va fi finalizată în prima jumătate a anului viitor.

Nokia are acum 1.600 de angajați în România și va angaja încă 300 de salariați până la finalul acestui an, dintre care 100 în echipele de cercetare și dezvoltare.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.