FB Promo
Microsoft vrea sa pregateasca lucratori de la firme din toata lumea, in domeniul inteligentei artificiale
Vizite: 488
21 mai 2019
Microsoft vrea sa pregateasca lucratori de la firme din toata lumea, in domeniul inteligentei artificiale
Microsoft vrea sa pregateasca lucratori de la firme din toata lumea, in domeniul inteligentei artificiale
Share |

​Un număr de 15.000 de lucrători de la diverse firme din toată lumea vor putea beneficia de pregătire în domeniul inteligenței artificiale, într-un program demarat de Microsoft, focalizat pe angajați din companii cliente ale gigantului IT american, relatează HotNews

În acest program, realizat de Microsoft împreună cu General Assembly, parte a grupului elvețian din domeniu resurselor umane Adecco, vor fi pregătiți întâi 2.000 de lucrători în primul an al programului, iar până în anul 2022, încă 13.000.

Programul de pregătire se va concentra pe domenii ca artificial intelligence (AI), cloud and data engineering, machine learning și data science.

Microsoft vrea astfel să seteze standarde și certificări pentru competențe în domeniile menționate și să creeze un bazin de talente mondial, destinat în principal firmelor care utilizează produsele gigantului IT american, cum este platforma de cloud computing Azure.

Sursa: Hotnews
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.