FB Promo
Meniurile restaurantelor si cafenelelor vor putea fi afisate in Google My Business
Vizite: 1353
4 februarie 2018
Meniurile restaurantelor si cafenelelor vor putea fi afisate in Google My Business
Meniurile restaurantelor si cafenelelor vor putea fi afisate in Google My Business
Share |

Google My Business a anunțat o nouă actualizare care va face fericiți mulți proprietari de restaurant și cafenele. Noutatea este că aceștia vor putea să-și afișeze lista de meniu pe Google iar acestea vor apărea în rezultatele căutării pe mobile, relateaza StartUPCafe.

Proprietarii de restaurante care sunt prezenți în Google My Business (Compania mea pe Google ) pot accesa acum un editor nou pentru a crea și edita meniurile care vor apărea în rezultatele căutării mobile Google.

De asemenea, proprietarii restaurantelor sau cafenelelor vor putea adăuga și edita titluri, descrieri și prețuri ale produselor din meniu. Meniurile pot fi, de asemenea, sortate în secțiuni pentru aperitive, pentru prăjituri și pentru deserturi, de exemplu.

Editorul este disponibil în fila Info tab din meniul Google My Business. 

Înainte de această actualizare, Google a oferit posibilitatea de a crea și edita meniuri structurate prin intermediul API-ului (n. red. permite să creezi și să editezi programatic locații ) Google My Business.  De reținut că restaurantele care sunt conectate la un furnizor terț nu vor avea acces la editor.

Această caracteristică este disponibilă deocamdată doar în Mare Britanie urmând să fie accesibilă în curând în restul țărilor din Europa.  

Anul trecut, Google a inclus în rezultatele căutărilor tab-uri care specificau ce categorii de mâncare se servesc la restaurantele listate cu Google My Business.

Sursa: Startup Cafe
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.