FB Promo
Lukoil, in conflict cu cercetatorii bulgari
Vizite: 1454
30 mai 2015
Lukoil, in conflict cu cercetatorii bulgari
Lukoil, in conflict cu cercetatorii bulgari
Share |

Rușii de la Lukoil se gândesc să dea în judecată un institut de cercetare din Bulgaria. Institutul de Management al Riscului din cadrul Noii Universități din Sofia a publicat de curând un studiu în care acuză Lukoil că a păgubit economia și bugetul de stat al Bulgariei cu 500 de milioane de euro, relateaza Digi24.

Condusă de fostul premier Ivan Kostov, echipa care a realizat studiul susține că Lukoil a adus în Bulgaria petrol rusesc Ural pe care l-a trecut însă în contabilitate la prețul mai ridicat al sortimentului Brent. Astfel, ar fi raportat cheltuieli mai mari decât în realitate și, în același timp, ar fi umflat nejustificat prețul carburanților la pompă.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.