FB Promo
Klaus Iohannis: Romania vrea sa intre in zona euro
Vizite: 919
13 iulie 2015
Klaus Iohannis: Romania vrea sa intre in zona euro
Klaus Iohannis: Romania vrea sa intre in zona euro
Share |

Președintele Klaus Iohannis a dat luni asigurări că România își dorește în continuare aderarea la zona euro, în ciuda situației din Grecia. El spune că trebuie trase învățămintele de rigoare, dar adoptarea euro este o obligației asumată prin Tratatul european, relateaza Digi24.

„Cred că este important să încercă să tragem deja niște învățăminte din criza cu Grecia și să constatăm că pentru o Uniune funcțională este, evident, vitală solidaritatea, dar cred că și componenta de prevenție trebuie să joace un rol din ce în ce mai important”, a declarat președintele Iohannis într-o conferință de presă susținută la Madrid alături de premierul Spaniei, Mariano Rajoy.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.