FB Promo
Intelegere intre Guvern si reprezentantii Uber
Vizite: 544
23 mai 2019
Intelegere intre Guvern si reprezentantii Uber
Intelegere intre Guvern si reprezentantii Uber
Share |

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, spune că proiectul de ordonanță ce reglementează serviciile de ride-sharing ar putea fi adopat saptamana viitoare. Legea taximetriei a lovit dur activitatea de ride-sharing. În doar câteva zile, în jur de 100 de mii de clienți au fost afectați. Sunt mai puține mașini în trafic, cursele sunt mai scumpe, iar timpul de așteptare pentru o astfel de cursă mult mai mare, relatează Digi 24

Am avut propuneri legate de vechimea mașinii, limita maximă să fie de 15 ani, ca la taxi, pentru că soferii noștri să nu fie discriminati. Apoi, am mai avut o propunere legată de tipul de proprietar a mașinii.

Sunt familii în care există doar o mașina și nu putem restricționa accesul unuia dintre soți să folosească mașina pentru ride sharing. A 3-a a fost pentru pasageri, ca să poată plăti și cash și cu cardul pe aplicații.

E un pas înainte, dar până când acestă ordonanță pentru reglementarea aplicațiilor nu va fi votată, situația va continua: șoferii vor fi amendați în continuare și prețul curselor va fi la fel”, explică Anca Gherle, reprezentat Clever.

Sursa: Digi 24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.