FB Promo
Guvernul din Cehia renunta la telefoanele Huawei
Vizite: 1324
21 decembrie 2018
Guvernul din Cehia renunta la telefoanele Huawei
Guvernul din Cehia renunta la telefoanele Huawei
Share |

Chinezii se apără cu îndârjire. Premierul ceh Andrej Babis a interzis utilizarea telefoanelor de la Huawei în birourile guvernamentale la o zi după ce Agenția Națională pentru Securitate Ciber-Informatică a emis o alertă privind riscurile reprezentate de echipamentele și programele produse de Huawei și ZTE, cealaltă mare companie chinezească. Și Ministerul Industriei și Comerțului a anunțat că, alături de alte organisme guvernamentale, încetează să mai folosească produsele. Huawei a respins acuzațiile. Compania a devenit ținta îngrijorării în SUA din cauza legăturilor cu guvernul chinez, iar Statele Unite presează alte țări să limiteze utilizarea produselor Huawei și le previn că se expun supravegherii și furtului de informații, relateaza HotNews.

Imediat, Huawei a replicat campaniei conduse de americani, spunând că intenționează să fie liderul mondial în introducerea tehnologiei 5G. „În ciuda eforturilor de crea teamă de Huawei pe piețe, utilizând politica pentru a ne limita creșterea, clienții continuă să aibă încredere și să lucreze cu noi pentru a crea rețele cu tehnologiile noastre”, a spus președintele-adjunct Ken Hu. Deși Australia și Noua Zeelandă au interzis operatorilor să apeleze la Huawei, Hu și-a exprimat încrederea că tehnologia companiei este „semnificativ mai avansată” cu 12 până la 18 luni, ceea ce atrage noi clienți. „E ca o cursă”, a spus Hu într-o rară întâlnire cu media la Dongguan, în sudul Chinei.„Conducem”. Compania este pe punctul de a atinge încasări de 100 de miliarde de dolari anul acesta, de la 92 anul trecut. Încrederea lui Hu nu a fost zdruncinată nici de arestarea în Canada a lui Meng Wanzhou, directorul financiar și fiica fondatorului companiei. Afacerile decurg normal și conducerea executivă își menține planurile de călătorie.
 
Hu revenise în China din Europa, una din regiunile unde compania a întâmpinat noi probleme legate de siguranța produselor sale. El a afirmat că înțelege îngrijorările clienților și ale autorităților, dar a insistat că nu există vreun exemplu în acest sens în ultimii 30 de ani. Dar Hu a blamat totodată „deciziile iresponsabile” din unele țări, bazate pe „speculații fără temei”, de a învinui o anumită companie „din considerente ideologice și geopolitice”. (CNN)
Sursa: HotNews
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.