FB Promo
Fostul CEO al Volkswagen Group Martin Winterkorn ar fi stiut cu doua luni inainte despre problema emisiilor
Vizite: 1154
27 septembrie 2016
Fostul CEO al Volkswagen Group Martin Winterkorn ar fi stiut cu doua luni inainte despre problema emisiilor
Fostul CEO al Volkswagen Group Martin Winterkorn ar fi stiut cu doua luni inainte despre problema emisiilor
Share |

Noi dedesubturi ajung in presa despre Volkswagen Group si celebrul scandal al emisiilor, DieselGate: directorul general executiv (CEO) al colosului auto german de la acea vreme, Martin Winterkorn, ar fi stiut despre iminenta izbucnirii scandalului cu doua luni inainte sa se intample, iar “relatia” sa software-ul problematic pare mai stransa decat a lasat sa se inteleaga, relateaza 0-100.hotnews.ro

 

Winterkorn ar fi aprobat un plan prin care compania auto germana sa prezinte autoritatilor americane niste informatii partiale despre ceea ce acestia investigau la inceputul scandalului, inainte ca acesta sa devina public, noteaza Bild am Sonntag citat de Automotive News.

Documentul in cauza ar fi fost semnat de Martin Winterkorn in 28 iulie 2015, iar in 5 august angajati ai companiei auto au fost informati despre problema si inginerii pusi la treaba pentru a gasi o solutie pentru problema – o problema care a dus Volkswagen Group in cea mai mare criza din istoria companiei.

Sursa: 0-100.hotnews.ro
Foto: www.romaniajournal.ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.